Qui est Paul

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Qui est Paul

Qui est Paul oftewel wie is Paul? Het is het Franse merk wat vooral bekend is geworden door de veelal sculpturele modellen ontworpen. Alle modellen zijn ontworpen door designers zoals Studio Paul, Alain Gilles en ook recentelijk Studio Crouscalogero.

Qui est Paul brengt veel smaakvolle en vernieuwende producten die vrijwel allemaal gemaakt zijn van recyclebaar polyethyleen en het is geschikt voor buiten én binnen. Daarnaast zijn veel van de stoelen, tafels en plantenbakken zowel met al zonder verlichting verkrijgbaar en daarom zeer geschikt voor evenementen en de horeca.

Waarom Qui est Paul?

Qui est Paul is een frans merk wat zijn ambachtelijke kennis en ecologische benadering combineert in het maken van accessoires en tuinmeubelen in eigentijds design.

Qui est Paul biedt delen trends en unieke futuristische vormen en de grafische lijnen zorgen ervoor dat er een hoge weerstand is dankzij de techniek van roterende spuitgieten. Dus waar wacht u eigenlijk nog op? Bekijk hieronder snel ons assortiment in Qui est Paul.