XLBoom

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

XLBoom

Zou u graag trendy accessoires van XLBoom willen kopen? Stop dan met zoeken, want u bent op de juiste pagina terecht gekomen. Maar waarom zou u voor de trendy artikelen van XLBoom kiezen?

XLBoom produceert en ontwikkelt eigentijdse woonaccessoires en deze zijn allemaal in onze webwinkel te vinden. XLBoom werd door Ann de Cock en Geert-Jan Van Cauwelaert in 1997 opgericht. Sindsdien ontwikkelt XLBoom decoratieve tafeltjes, zitmeubilair en accessoires voor zowel binnen en buiten.

Exclusief ontwerp voor XLBoom

Elk product wat u in de XLBoom collectie kunt vinden is exclusief ontworpen wat zorgvuldig geselecteerd wordt en dit moet voldoen aan zeer belangrijke voorwaarden die door XLBoom zelf vastgesteld zijn. Zo moet elk product strak, intelligent, tijdloos en duidelijk zijn. Daarnaast is elk design functioneel en van hoge kwaliteit.

De productie van deze bijzondere artikelen mag dan misschien wel plaatsvinden in verschillende landen buiten Europa, maar de hele organisatie werkt vanuit het hoofdkantoor in België. Bent u benieuwd welke artikelen van XLBoom wij in ons assortiment hebben? Bekijk snel hieronder ons assortiment!