Lümmel

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Lümmel

De Lümmel is een multifunctioneel zitmeubel en het is dan ook een echt designobject wat bruikbaar is als stoel, poef of bijzettafel. Zo is het gemaakt van hoogwaardig materiaal en door de ergonomische vorm is de Lümmel uitstekend om in te ontspannen. Door het opvallende design is het een echt kunstvoorwerp.

De Lümmel is iets waar je heerlijk op kunt ontspannen. Naast het strakke design geniet je ook nog eens van een zeer goed zitcomfort. Zo kun je de Lümmel rechtop of plat neerleggen. Daarnaast is de Lümmel gemakkelijk te vervoeren dankzij zijn kleine formaat en gemakkelijke handgreep.

Koop de Lümmel in verschillende kleuren

De Lümmel is in verschillende kleuren verkrijgbaar en het is een ideale stoel voor in een modern ingerichte ruimte of kinderkamer. Het gebruik van materiaal en duurzaamheid is bij elke Lümmel stoel hetzelfde.

Zo is de bekleding slijtvast, vlekwerend en waterafstotend. U kunt hierdoor eenvoudig een unieke zithoek creëren door meerdere Lümmel meubels te plaatsen. Wilt u weten welke Lümmel stoelen in onze assortiment zijn? Bekijk het assortiment snel hieronder.